dinsdag 28 december 2010

Ticketverkoop is gestart

De tickets voor Kunst om het lijf 2011 zijn weer te koop!

Ik doe mee in het thema "Techno Art" en zou het leuk vinden als je komt kijken naar mijn creatie op de catwalk. Binnenkort zal ik ook wat foto's plaatsen, maar leuker is als ik je echt kan verrassen tijdens de show natuurlijk.

Kunst om het Lijf verwelkomt je in een wereld waar kunst, muziek en dans samensmelten tot een verrassende voorstelling. Circa 35 ontwerpers presenteren hun creaties aan de hand van verschillende thema’s. De prachtige ontwerpen zullen vergezeld worden door professionele dans en muziek, geheel in de stijl van Kunst om het lijf.  Iedereen die komt kijken krijgt de mogelijkheid om zijn stem uit te brengen op zijn favoriete ontwerper. De publieksprijs word op vrijdag en zaterdag uitgereikt. Op zondag word bekend gemaakt wie de winnaar is van Kunst om het Lijf 2011.
Na de show krijgt u de mogelijkheid om de ontwerpers te ontmoeten onder het genot van het hapje en een drankje. Er is tevens een expositie waar u meer werk van de deelnemers kunt bekijken en eventueel kopen.

Dit jaar zijn er vier shows in hotel "de Rijper Eilanden" in de Rijp. De kaarten kosten 25 euro per stuk inclusief welkomst cocktail. Hapjes worden de hele avond verzorgd.

De data zijn:
25 februari Vrijdag 19.30 (avondshow)
26 februari Zaterdag 13.30 (middagshow)
26 februari Zaterdag 20.00 (avondshow)
27 februari Zondag 15.00 (show + uitslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten