maandag 2 mei 2011

Hanze Sociëteit meets Design

Samen met 5 andere ontwerpers ben ik gevraagd mij als ontwerper te presenteren tijdens het event van House of Design in samenwerking met de Hanze Sociëteit en Academie Minerva:

Zondag 22 mei bieden zij ons, jonge ontwerpers, een podium om ons te presenteren. Wij krijgen de ruimte voor een korte presentatie (elevator pitch) en het tonen van ontwerpen. De interactie tussen ontwerpers en mogelijke opdrachtgevers staat centraal.

De leden van de
Hanze Sociëteit Groningen kunnen op deze manier kennis maken met design uit Groningen. De Hanze Sociëteit Groningen is een plek waar men in een ongedwongen sfeer mensen kan ontmoeten uit de top van het bedrijfsleven, overheid en politiek, het hoger onderwijs en de culturele sector. Er zijn belangrijke mensen aangesloten vanuit de hele provincie Groningen.

Ik ben benieuwd wat dit event allemaal brengen zal! De voorbereidingen zijn al in volle gang, zoals een seminar over elevator pitches van John von Hebel, de uitnodigingen zijn verstuurd en binnenkort hebben we nog een repetitie en kunnen we onze presentatieplek inrichten.


(klik op onderstaande afbeeldingen om te vergroten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten